Als gitaardocent focus ik me vooral op hetgeen waar de leerling behoefte aan heeft. Basisvaardigheden zoals theorie en noten lezen zijn belangrijk, maar plezier hebben is nog veel belangrijker. Zelf was ik vroeger continu bezig om beter te worden, waardoor ik nog weleens wilde vergeten om ook gewoon lol te hebben, heel zonde! Juist daarom vind ik het zo belangrijk om te zorgen dat het leuk blijft.‚ÄĚ


Inmiddels heb ik de lol weer teruggevonden en wil ik mijn leerlingen graag helpen zich muzikaal verder te ontwikkelen. Momenteel speel ik in een Rotterdamse jazzband en in de band van Reitse Giesbers (zangdocent VoiceBeat) genaamd Soulitary Collective. Voor een campagne van het Nationaal Ouderenfonds speelde ik recent de gitaar in. Deze single werd landelijk gepromoot. Tijdens het bijbehorende benefiet concert speelde ik met mijn band voor +/- 1000 toeschouwers.


Zie ik je binnenkort bij een (gratis) proefles? Tot dan!Gitaar tip  Heb je alvast zin om aan de slag te gaan? Check hier alvast een leuke oefening.


Interesse in het nemen van gitaarlessen in Tilburg? Klik hier en meld je aan voor een GRATIS proefles